Over mij

Mijn naam is Tonja de Vries. Vanaf jongs af aan heb ik topsport bedreven en allerlei lessen gegeven bij AFAFA sportschool te Zandvoort. Van Kickboks aerobic tot bowflex & bouncingles, callanetics, steps, easy shape, fitnessbegeleiding maar ook bodybalance, pilates en yoga/ body & mind.

Waarom pilatesles?

In 2008 kreeg ik de mogelijkheid om een opleiding pilates te volgen van Barbara Peters (methode via Debby Jenner). Pilates is op een veilige manier trainen waarbij je flexibiliteit, versterking en verlenging van je spieren je lichaam traint. Je wordt bewuster van je eigen houding en leert je grenzen kennen. Kortom, een super goede training voor je hele lichaam en geest.

Studio Go4Pilates

In 2010 kreeg ik de mogelijkheid om mijn eigen onderneming te starten, Go4Pilates. Ik ben begonnen met Pilatesles, niet veel later ben ik me ook meer gaan verdiepen in yoga/body & mind en ademhalingstechnieken vanuit de Oosterse cultuur. In 2012 startte ik met lessen in yoga/ body & mind.

Twee jaar geleden heb ik een klankschaalmassage opleiding gevolgd in Punto di Causo (Noord-Spanje)Klank resoneert met vocht in je lichaam (de mens bestaat uit ongeveer 85% vocht). Door de trilling van de schaal op het lichaam kan het lichaam zich herstellen, blokkades opheffen en geeft een diepe ontspanning. Ik vindt het heel bijzonder wat klank voor
de mens kan betekenen. Vanaf oktober dit jaar ben ik mijn klankmassages gaan geven.

Vanaf 7 juni 2021 is er een samenwerking met Kerngezond ontstaan. Hierdoor worden er in de studio binnenkort meer lessen gegeven dan dat ik zelf kan doen. Marieke van den Crommenacker en Juliam van de Veer zullen ook een gedeelte van de lessen gaan invullen. Vanaf 1 juli 2021 zal Studio Go4Pilates voortgezet worden door Kerngezond. Een mooie nieuwe fase voor Studio Go4Pilates!

Studio Go4Pilates gevestigd bij de entree van het Sportcentrum De Koploper. Het is een studio die Rust, Balans en Kracht ademt. In Studio Go4Pilates geef ik Klassieke mat pilates, pilayoga (combinatie les van pilates en yoga), yoga/body & mind lessen, ademhalingstechnieken, personal training en klankschaalmassages.

Mijn visie